På mandagens byrådsmøde blev Dansk Folkeparti nedstemt af samtlige andre partier og lister på spørgsmålet om hvorvidt sager, hvor forvaltningerne er bekendt med at der er en politisk bevågenhed, skal udvalgsbehandles inden man bruger skattekroner på at deltage.

Vi er i Dansk Folkeparti gennem flere eksempler blevet kontaktet af borgere som finder det besynderligt at kommunen stiller med medarbejdere til forskellige arrangementer, specielt indenfor integrationsområdet.

Senest deltog to medarbejdere til et integrationsstormøde i Underværket arrangeret af Frivillighuset, SOS Racisme, AOF, Randers Bibliotek, Underværket samt en række enkeltpersoner?!!!

Vi var flere DF’ere som mødte op til mødet, og vi blev mildest talt målløse over at høre en medarbejder fortælle “at man ikke kan stille krav til de nyankomne – hertil er de for skadet”. Hvad er det dog for en holdning? Enkelte er måske “skadet”, men 99% af de migranter som marcherede på vores motorveje i sensommeren 2015 fejlede efter min overbevisning intet.

Man må altså konkludere, at samtlige partier og lister ud over Dansk Folkeparti i Randers Byråd går ind for en særbehandling af migranter og udlændinge i forhold til offentlig forsørgelse, mens danskere skal kostes rundt i systemet indtil de falder fra hinanden både fysisk og psykisk. Desuden giver man særbehandling i forhold til hjælp til at forstå hvorledes kommunen fungerer!

Hos Dansk Folkeparti giver det stof til eftertanke, at især de partier som kender kommunens økonomi gennem svære prioriteringer, her er fuldkommen ligeglade med udgifterne.

 

Frank Nørgaard

Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers

Udvalgsformand for Miljø- og teknikudvalget

Medlem af Økonomiudvalget

Medlem af Udviklingsudvalget