Voruphusets Venner begynder det nye år med aktiviteter allerede fra torsdag 9. januar

 

Torsdag 9. januar klokken 15.30 er der Krea Klub i balkonen, hvor man mødes til hyggeligt samvær med sit håndarbejde og inspirerer hinanden. Der serveres kaffe. Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding.

Samme dag tirsdag 9. januar kan man få hjælp til sin PC klokken 17.30-19.30 i klasseværelset.

Voruphuset får tirsdag 14. januar klokken 14 besøg af Randers kommunes demenskoordinator Jimmy Krogsøe Mortensen. Når der opstår sygdom i familien påvirkes både patienten og de pårørende. Jimmy Krogsøe Mortensen vil fortælle om sygdommen demens, hvad den gør ved os, og hvilke muligheder der er for fortsat at have en god tilværelse for alle de berørte.

Randers kommune er en af de kommuner, hvor der er gode muligheder for af få den rette hjælp.

Arrangementet er gratis og foregår i balkonen. Der serveres kaffe og brød, og der er ingen tilmelding.