Studenterne springer snart ud – coronatid eller ej – og hos Bræmer-Jensen har man netop nu modtaget fine smykkenyheder i sterlingsølv fra Lene Kjølner, som vil være oplagte ideer til eksamensgaver.

To nye serier er det blevet til dette forår, Moon og Peacock.

Drømme og kærlighed

Moon blev til, da Lene Kjølner under oprydningen af de nu lukkede butikker i Randers fandt en sølvplade med en helt særlig rustik struktur. Pladen er givetvis et eksperiment med overflader udført af hendes svigerfar Knud Kjølner for mange år siden. Med udgangspunkt i den spændende struktur blev måne-smykket til. Strukturen giver associationer til et månelandskab og kan også opfattes som en spændende himmel oplyst af måneskin. Halssmykket er derudover forsynet med en sten – selvfølgelig en månesten!

For mange er månen symbol på følelser, drømme og kærlighed, og med undertitlen ”To the moon and back”, på den tilhørende lille folder, vil smykket være et godt bud på et rigtigt kærligheds-smykke. Det er også muligt at få små, fine ørestikker i serien.

Peacock er en hyldest


Peacock tager udgangspunkt i den fascinerende fugl, påfuglen. Den er utrolig flot, smuk, fantastisk, farverig og unik og er ikke bange for at vise sine fjer. Når man giver påfuglesmykket som gave, er det en hyldest til modtageren.  Smykket er en påskønnelse af, at hun, ligesom påfuglen, er fantastisk og helt sig selv. Med Peacock-smykket følger en lille folder, hvor undertitlen er ”Stay amazing” eller på dansk: ”bliv ved med at være fantastisk”. Personalet hos Bræmer-Jensen er ikke i tvivl om, at det fine smykke er en oplagt gave til alle de dygtige studiner i år, der efter en god indsats har fortjent at få at vide, at de er noget særligt. Til serien hører vedhæng, armbånd og ørehængere.

Kig ind i butikken i Torvegade og se de fine nyheder fra Lene Kjølner.