Natten til onsdag kl. 01.38 bemærkede en patrulje en elcykel komme kørende med høj fart ad Herman Stillings Vej i Randers. Cyklisten drejede hurtigt til venstre ad Scandiagade, hvor betjentene kunne se, at han bar på en stor værktøjskasse.

Betjentene syntes, det virkede mistænkeligt og kørte efter cyklen for at undersøge sagen nærmere. Men da betjentene aktiverede patruljebilens udrykningssignaler, satte cyklisten farten op og fortsatte ad Scandiagade, passerede Udbyhøjvej og fortsatte ind på parkeringspladsen ved Rema1000.

Herefter fortsatte han over fortov og cykelsti ud på Udbyhøjvej, hvor han smed den medbragte værktøjskasse fra sig. Derefter kørte han videre ad Laksegade, hvor han kort efter væltede i noget grusbelægning i et sving. Betjentene fik herefter fat i den 33-årige mand, der blev skønnet påvirket af narkotika.

Manden erkendte, at han havde stjålet værktøj fra en varebil, der holdt parkeret på Sandgade i Randers. Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri fra varebil. Han blev desuden sigtet for narkobesiddelse og for ikke at efterkomme politiets anvisninger om at standse.